Δημιουργία Ενημερωτικού βίντεο, του συνόλου των δράσεων του έργου του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης στο πλαίσιο της Πράξης “Ενίσχυση οικολογικής συνείδησης και προώθηση περιβαλλοντικού εθελοντισμού”, δημιούργησε ένα ενημερωτικό βίντεο το οποίο περιλαμβάνει όλες τις Δράσεις που υλοποιήθηκαν, για να χρησιμοποιηθεί ως υλικό παρουσίασης και για τους προωθητικούς σκοπούς της Πράξης. Το βίντεο ενοποιεί όλες τις περιοχές Δράσεων – Παρεμβάσεων και προβάλει τους Επικοινωνιακούς στόχους της Πράξης συνολικά.

Περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις παρουσιάσεις των εργαστηρίων και των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν, φωτογραφικό υλικό και σύντομες συνεντεύξεις.

Η δημιουργία του βίντεο στοχεύει, πέρα από τα παραπάνω, και στην μελλοντική, συνεχή μετάδοση του μηνύματος της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και στην αφύπνιση των πολιτών και των κατοίκων του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, να λάβουν δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και του Δήμου τους.

Δείτε το βίντεο του συνόλου των δράσεων που δημιούργησε ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης εδώ: Σύνολο Δράσεων του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης – YouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *